Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:10:08 GMT

کام تلخ اهالی غزه در ماه مبارک رمضان

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۲۹۲۳۱

کام تلخ اهالی غزه در ماه مبارک رمضان

غزه - ایرنا- مردم باریکه تحت محاصره غزه این روزها و در ایام ماه مبارک رمضان در حالی مشغول روزه و راز و نیاز معبود هستند که برخی از آنان به خاطر نابودی خانه هایشان بی سرپناه هستند.

به گزارش ایرنا از غزه، رژیم صهیونیستی منازل ده ها خانواده فلسطینی در نوار غزه را در آستانه ماه مبارک رمضان در حملات هوایی 13 تا 15 اردیبهشت ویران کرد و این خانواده ها اکنون بدون سرپناه و در آوراگی به استقبال این ماه رفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزارت کار و مسکن در نوار غزه اعلام کرده است که در تجاوزات اخیر رژیم اشغالگر 700 واحد مسکومی آسیب دیده و یکصد واحد مسکونی به شکل کلی تخریب شده اند و همچنین دهها کارگاه و مزارع زراعی خسارت دیده اند.
براساس این گزارش، حملات اسرائیل و کشتار و خسارت هایی که مردم در محاصره نوار غزه متحمل شده اند، باعث شد تا شادی ماه پرفضیلت رمضان در کام مردم این باریکه تلخ شود.
رژیم صهیونیستی از 12 سال پیش غزه را به محاصره در آورده و از ورود مواد غذایی و دارو به آن جلوگیری می کند و به تازگی نیز ممنوعیت سوخت را به آن به سایر تحریم ها افزوده است.
ایمن حسین صاحب برج القمر در غزه که ساختمانش در حملات رژیم اسرائیل ویران شده با بیان اینکه که خود و خانواده اش بی سرپناه و آواره شده اند و در خیابان ها زندگی می کنند، خواستار کمک به خانواده های آسیب دیده شد تا هر چه زودتر خانه هایشان را بازسازی کنند.
«محمد الوحیدی» یکی دیگر از ساکنان این ساختمان گفت : رژیم اشغالگر همزمان با روزهای اول ماه مبارک رمضان زندگی ما را تلخ و خانه و کاشانه ما را ویران کرد.
شهروندان فلسطینی با نگرانی نسبت به شدیدتر شدن تنش ها میان اسرائیل و نوار غزه در سایه عملی نشدن تفاهم های آتش بس میان گروه های فلسطینی و رژیم اسرائیل خواستار تضمین هایی از سوی مصر و کشورهای عربی برای صلح شدند.
تجمع نهادهای حقوقی در غزه نیز اعلام کرد که تداوم حملات رژیم اشغالگر به مناطق شهری در غزه نقص آشکار قوانین بین المللی و حقوق بشری بویژه توافق ژنو 4 و مخالفت آشکار با قوانین دادگاه کیفری بین المللی است.
این تجمع اضافه کرد،اشغالگران سیاست هدفمندی ضد شهروندان فلسطینی در پیش گرفته اند و خیال می کنند که این رویکرد حمایت های لازم از ساکنان اراضی اشغالی را فراهم خواهد کرد.
این گروه فلسطینی همچنین خواستار این شد تا جامعه جهانی به مسئولیت خود عمل کرده و با محکوم کردن تجاوزات اسرائیل ، این رژیم را ملزم به متوقف کردن این تجاوزات ضد غزه و احترام به قوانین بین المللی کنند.
ناظران معتقدند که درگیری های اخیر در نوار غزه بین مقاومت فلسطین و اشغالگران صهیونیست خطرناک ترین درگیری ها از سال 2014 تاکنون بود.
در این درگیری ها 31 فلسطینی شهید و 170 نفر از جمله زنان و کودکان و پیران زخمی شدند. گروه های فلسطینی با رژیم صهیونیستی در بامداد دوشنبه گذشته بر سر آتش بس توافق کردند.
خاورم*9366*1436*1144

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي فلسطين غزه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۹۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد

یک نماینده پارلمان اندونزی امروز (شنبه) اخبار منتشر شده مبنی بر تمایل کشورش برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، «جزولی جوینی» عضو پارلمان اندونزی از حزب عدالت و رفاه، بر امتناع قاطعانه کشورش از عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر تاکید کرد.

وی تنها راه عادی سازی روابط اندونزی با رژیم صهیونیستی را توقف جنایات علیه فلسطینی‌ها و به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی دانست.

جوینی گفت: گزارش‌های عبری مبنی بر ترویج ایده عادی‌سازی روابط میان اندونزی و رژیم اشغالگر اسرائیل، تلاش‌هایی با هدف تأثیرگذاری بر افکار عمومی جهانی است؛ چراکه اندونزی تنها کشوری در جنوب شرق آسیا است که با عادی‌سازی موافق نیست.

وی همچنین بر ضرورت حمایت از تلاش‌ها برای معرفی بنیامین نتانیاهو به عنوان «جنایتکار جنگی» تاکید کرد.

در همین راستا، «لالو محمد اقبال» سخنگوی وزارت امور خارجه اندونزی وجود هرگونه برنامه‌ای برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد.

این اظهارات پس از آن بیان شد روزنامه عبری زبان «هاآرتص» در گزارشی نوشت: اندونزی که پر جمعیت‌ترین کشور با اکثریت مسلمان در جهان است، برای اولین بار در تاریخ، تعهد و موافقت خود را برای برقراری «روابط دیپلماتیک با اسرائیل» با هدف پیوستن به سازمان بین‌المللی همکاری و توسعه اقتصادی اعلام کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترکیه خواستار تشکیل پرونده دیوان کیفری بین‌المللی علیه اسرائیل شد
  • شهادت ۲۷ فلسطینی در حمله به منازل فلسطینیان نوار غزه
  • شهادت و زخمی‌شدن شمار دیگری از ساکنان غزه
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • تنها ۴۹ کامیون در این هفته وارد شمال نوار غزه شدند
  • شمار شهدای غزه به 34هزار و 388 و شهدای کرانه باختری به 491 شهید رسید
  • تداوم حملات رژیم صهیونیستی در سراسر غزه و افزایش شهدا
  • حمله‌های جنگنده‌های صهیونیست، غزه را به لرزه درآورد
  • بمباران بامدادی مرکز و جنوب غزه/ ۹ فلسطینی به شهادت رسیدند
  • گورهای جمعی بیمارستان ناصر در غزه/ احتمال ربوده شدن اعضای بدن شهدای فلسطینی توسط اسرائیل + عکس های وحشتناک