Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، این روز‌ها در بازار و یا به هر مغازه‌ای که سر می‌زنی حکایت از کمبود شکر دارد و این موضوع باعث نارضایتی مردم شده است.

یکی از شهروندان قزوینی که برای خرید شکر به یکی از فروشگاه‌های بازار آمده می‌گوید: ساعت هاست که برای خرید شکر در شهر می‌گردم، اما با قیمت بالا هم یافت نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهروند دیگری هم گفت که بعضی از مغازه دارانی هم که شکر دارند، این محصول را بین مردم توزیع نمی‌کنند.

یکی از مغازه داران بازار قزوین هم از نبود شکر برای عرضه گفت و بیان کرد: شکر در بازار بسیار کم شده است و دلیل آن مشخص نیست.

*فروش ۶ هزار تومانی شکر در قزوین

مدیرکل شرکت غله وخدمات بازرگانی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، گفت: شنیده شده است که هم اکنون هر کیلو شکر در قزوین ۵ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار تومان به فروش می‌رسد.

به گفته ایرانیان، این درحالی است که تا اواخر بهمن ماه قیمت هر کیلو شکر ۲ هزار و ۷۰۰ تومان بود.

* سیل و کمبود مواد اولیه بخشی از علت کمبود شکر است

مدیرکل شرکت غله وخدمات بازرگانی بخشی از علت کمبود شکر در بازار را جاری شدن سیل در جنوب کشور و آسیب زدن به نیشکر‌ها بیان کرد و گفت: بخشی از مشکل هم به شروع نشدن فصل برداشت چغندر قند بر می‌گردد.

ایرانیان افزود: کمبود مواد اولیه مانند چغندر قند و نیشکر باعث شده است تا تولیدات کارخانجات شکر هم کم شود.

* توزیع ۲ هزار و ۶۰۰ شکر در قزوین

مدیرکل شرکت غله وخدمات بازرگانی گفت: در اسفند و فروردین ماه ۲ هزار و ۶۰۰ تن شکر در استان برای مصرف خانوار‌ها و اصناف توزیع شد.

ایرانیان افزود: همچنین ۱۴ هزار و ۵۰۰ تن شکر در کارخانجات قزوین تولید که علاوه بر تامین استان به استان‌های همدان، گیلان و اردبیل ارسال شد.

وی قیمت هر کیلو شکر عرضه شده در استان را ۳ هزار و ۴۰۰ تومان بیان کرد.

*اختصاص هزار و ۸۱۹ تن شکر در طرح ضیافت

معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین گفت: شرکت غله و بازرگانی برای فروردین ماه هزار و ۴۰۰ تن شکر به استان اختصاص داد که ۵۰ تا ۷۰ درصد ازآن به واحد‌هایی تعلق گرفت که تولیدات آن‌ها با شکر است.

کبیری اضافه کرد: در طرح ضیافت هزار و ۸۱۹ تن شکر به استان اختصاص یافته است که ۳۱۹ تن آن مربوط به خانوارهاست.

به گفته وی، ۱۹ تن از این میزان هم در فروشگاه طرح ضیافت عرضه می‌شود.

کبیری افزود: هزار و ۵۰۰ تن از این شکر هم به اصناف تعلق می‌گیرد.

وی اضافه کرد: نحوه توزیع این میزان شکر در ستاد تنظیم بازار در حال بررسی است تا چه زمانی و در چه تعداد فروشگاه عرضه شود.

*تلفن ۱۲۴ برای رسیدگی به شکایات

معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین گفت: تلفن ۱۲۴ آماده دریافت و رسیدگی به شکایات درباره گرانفروشی و نظارت بر بازار است.

انتهای پیام/ک

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۲۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار

به گزارش «تابناک»، سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • تداوم عقب‌نشینی نرخ ارز در بازار غیر رسمی/ قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان بازمی‌گردد؟
  • اختصاص ۱۱۵۰هکتار از مزارع قزوین به کشت چغندرقند
  • ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • تشکیل ۱۰۶۷ پرونده تعزیراتی در فروردین سال جاری
  • توقف رشد صنایع بزرگ؟
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها